“Olieverf Schilderen: Ontwikkel je Artistieke Vaardigheden”

“Olieverf Schilderen: Ontwikkel je Artistieke Vaardigheden”

Wil je leren schilderen met olieverf? Dan is de cursus olieverf schilderen met docent Leonie Tielen iets voor jou! Deze cursus biedt een geweldige kans om je artistieke vaardigheden te ontwikkelen.

De kosten van de cursus bedragen slechts 185 euro. Met deze betaalbare prijs krijg je toegang tot tien lessen, verspreid over een periode van 12 weken. Dit geeft je voldoende tijd om technieken te oefenen en je eigen stijl te ontdekken.

Leonie Tielen, een gerenommeerd kunstenaar, zal de cursus leiden. Met haar expertise en passie voor olieverfschilderijen, zal ze je begeleiden bij elke stap van het creatieve proces. Ze zal je leren hoe je verschillende technieken kunt toepassen en hoe je kleuren harmonieus kunt mengen.

Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt met schilderen, deze cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in olieverfschilderijen. Dus grijp deze kans om je artistieke vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en schrijf je vandaag nog in voor de cursus olieverf schilderen met Leonie Tielen!

Elke woensdagavond van 19.15 tot 21.30 uur

Van beginners tot gevorderden

Kosten 18.50 per les dmv een 10 rittenkaart

Date:
Category: