Atelier Kunstvormen


projecten op maat voor kinderen en volwassenen, meedenken, meedoen, aanjagen, delen en ontvangen.

Cursussen en workshops, tekenen, schilderen, beeldhouwen en keramiek. Beeldend onderwijs voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar. Op reguliere schoolvakanties gesloten.

DON’T BE SHY, SAY HELLO!

In Grubbenvorst, een pittoresk dorpje in Limburg, bevindt zich een dynamisch atelier waar kunstenaars hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan. Het atelier biedt de perfecte omgeving voor tekenen, beeldhouwen en schilderen.

Met haar inspirerende ambiance en ruime werkruimtes is dit atelier een paradijs voor kunstliefhebbers. De professionele begeleiding zorgt ervoor dat zowel beginners als gevorderden zich verder kunnen ontwikkelen in hun artistieke vaardigheden.

Het aanbod van cursussen en workshops is divers en boeiend. Van realistisch tekenen tot abstract schilderen, er is voor ieder wat wils. Daarnaast worden er regelmatig exposities georganiseerd om het talent van lokale kunstenaars te tonen aan het publiek.

Het atelier is niet alleen een plek om te leren en creëren, maar ook om gelijkgestemde mensen te ontmoeten. De gezellige sfeer stimuleert interactie en uitwisseling van ideeën.

Dus, of je nu een doorgewinterde kunstenaar bent op zoek naar nieuwe technieken of simpelweg je creatieve kant wilt verkennen, het atelier voor tekenen, beeldhouwen en schilderen in Grubbenvorst is de place to be. Laat je inspireren en ontdek de magie van kunst!